Maand augustus 2024

‘En wees niet bevreesd zoals zij bevreesd zijn, laat u niet in verwarring brengen, maar heilig God, de Heere, in uw hart; en wees altijd bereid tot verantwoording aan ieder die u rekenschap vraagt van de hoop die in u is, met zachtmoedigheid en ontzag.’, 1 Petrus 3:14, 15.

Juist in de vakantie tijd ontmoeten we andere mensen. Mensen die het evangelie misschien niet begrijpen of zelfs nooit van gehoord hebben. Mogen wij dan ‘altijd bereid zijn’, om het met ze te delen. 

De afgelopen maand is al rustiger geweest dan normaal. En dat is vanwege het feit dat bijna alle doordeweekse activiteiten wegens afsluiten van het seizoen stil liggen.

De week in De Ark in Ter Apel was weer een prachtige week waarin we mochten samenkomen rond de studies die Jack gaf over de zeven IK BEN uitspraken van de Here Jezus. Maar ook de onderlinge contacten zijn van kostbare waarde geweest.

De maand augustus staat er één spreekbeurt in België voor Jack gepland en een week waarin Nel gaat koken op een kinderkamp op de Herikon in Putten.

Dus ook voor ons is de maand augustus een tijd van vakantie. En jullie allen ook een gezegende vakantie toegewenst.

© 2017 Jack & Nel Nugter - Webontwikkeling: 2nd Chapter BV